TÜMBİFED’de Mehmet Hüsrev güven tazeledi

İş insanı, akademisyen ve bürokratları aynı çatı altında bir araya getiren TÜMBİFED, 5. genel kurulu toplantısını İstanbul Üsküdar Adile Sultan Kasrı Öğretmen Evi’nde gerçekleştirdi. Mevcut Başkan Mehmet Hüsrev, yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Zehra Oruç |

ZEHRA ORUÇ

Tüm Bürokratlar ve İş İnsanları Federasyonu (TÜMBİFED) Genel Başkanı Mehmet Hüsrev konuşmasında, yönetim olarak büyük başarılara imza atacaklarını vurguladı. Hüsrev, özellikle pandemi sürecinde yaşananlara dikkati çekerek, “Dünya yeniden dizayn ediliyor” dedi. Hüsrev, federasyonun misyonu ve vizyonuna vurgu yaparak, “Düşük maliyet ve yüksek kalite ile amaca giden yolda, azimle ve inançla hiç durmadan yürüyeceğiz. Ülkemiz için faydalı projeleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Mehmet Hüsrev Başkanlığındaki yeni yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu: Başkan Vekilleri Prof. Dr. Kenan Aydın, Can Çobanoğlu, Prof. Dr. Cemal Zehir, Ali Rıza Şişman ve Prof. Dr. Başak Solmaz; Başkan Yardımcıları Metin Keskin, Hakan Gültekin, Zeki Durak, Prof. Dr. Osman Kan; Genel Sekreter Arif Ekşi, Genel Sekreter Yardımcısı Defne Kalkan, Genel Sayman Ayşe Çebi ve Prof Dr. İsmail Yüksel, Prof. Dr. Muhammed Şahin, Prof. Dr. Birhan Elif Yılmaz, Prof. Dr. Nurettin Yiyit, Prof. Dr. Haydar Livatyalı, Doç. Dr. Nedim Malkoç, İbrahim Delibaş, Murat Gökpınar, Dr. Ramazan Kurtoğlu, Güvenç Kurtar, Halit Karaboğan, Dr. İlker Karbuz, Orçun Şekercioğlu Burak Yenikaynak.

Meteoroloji'den 14 il için sarı kodlu uyarı: Kuvvetli yağış geliyor Finansal okuryazarlığınızı ücretsiz eğitimlerle geliştirin! TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası başlıyor! İşte başvuru tarihleri Ankaralılar dikkat! Bu yollar trafiğe kapatılacak Yargıtay kararı: Emeklilerin kredi ödemeleri maaşlarından kesilemez 11 kente kuvvetli yağış uyarısı