BAİB'de yeni yönetim 1 Temmuz'da belirlenecek

Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği'nin (BAİB) 1 Temmuz'da yapılacak olağanüstü seçimli genel kurulunda yeni yönetim belirlenecek.

Haber Merkezi | AA |

Hakkı Bahar'ın başkanlığındaki yönetim ve denetim kurulu üyelerinden 15 kişinin istifa etmesinin ardından yetkinin genel sekreterliğe devrolduğu BAİB'de, koronavirüs tedbirleri nedeniyle yapılamayan olağanüstü seçimli genel kurul için tarih belirlendi.

Genel kurul, 1 Temmuz Perşembe saat 13.00'te EXPO 2016 Antalya Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Çoğunluğun sağlanamaması halinde ise genel kurul 2 Temmuz Cuma aynı saat ve yerde yapılacak.

BAİB Başkan Yardımcısı Ergin Civan ile yönetim ve denetim kurulu üyesi 14 kişi, 15 Mayıs 2020'de istifa etmiş, salgın tedbirleri nedeniyle genel kurul yapılamadığı için BAİB'deki yetki Genel Sekreter Güliz Akel Çetinkaya'ya devredilmişti.

Özgür Erdursun, asgari ücret, memur ve emekli maaş zam tahminini açıkladı Finansal okuryazarlığınızı ücretsiz eğitimlerle geliştirin! Stoltenberg: 10 yıllık görev süremde 5 büyük ders aldım Deniz Demir'den GSS borçları için soru önergesi Ceyhan Belediye Başkanı'na hapis ve siyasi yasak kararı Kiralık ve satılık ev sayısı arttı, reel fiyatlar düştü!