Zonguldak Havalimanı’nda rüzgar engeli: Uçaklar piste inemedi

Zonguldak Havalimanı, kuvvetli rüzgar ve şiddetli yağış nedeniyle havayolu ulaşımında büyük aksamalara sahne oldu.

Haber Merkezi |

Zonguldak Havalimanı, kuvvetli rüzgar ve şiddetli yağış nedeniyle havayolu ulaşımında büyük aksamalara sahne oldu. İstanbul ve Almanya'dan gelen uçaklar, olumsuz hava şartları sebebiyle piste iniş yapamadı.

Uçaklar Ankara'ya yöneldi

Sabah saatlerinde İstanbul'dan kalkan Zonguldak Havalimanı'na iniş yapamayınca geri dönmek zorunda kaldı. Aynı saatlerde Duesseldorf'tan gelen uçak ise birkaç kez havada tur attıktan sonra iniş yapamayarak Ankara'ya yöneldi.

Yetkililer, her iki uçağın da kuvvetli rüzgar nedeniyle iniş yapamadığını belirtti. Olumsuz hava şartlarının devam etmesi durumunda, uçuşlarda benzer aksaklıklar yaşanabileceği bildirildi. Yolculara havayolu şirketlerinden bilgi almaları gerektiği bildirildi.

Şirket aracı ile yapılan aşırı hız işten çıkarma sebebi sayılıyor! Mert Başaran’dan finansal özgürlük yolunda altın ipuçları Kepenk indiren şirket sayısı artıyor! Üç yılda 79 bin 485 şirket kapandı Araç sahipleri dikkat! Trafik sigortasına yeni sistem geliyor: İşte detaylar... Doğal gaza ekimde zam gelecek mi? BOTAŞ'tan açıklama Rahmi Koç 20 yıl sonra itiraf etti: 5 işe yatırım yaptık, 4'ü battı