Zimmetine 37 milyon TL geçirdi: Banka çalışanı ve nişanlısı tutuklandı

Konya'da özel bir bankada çalışan Perihan Y.'nin 3 ay içinde zimmetine ve nişanlısı Settar A.'nın hesabına 37 milyon 157 bin TL geçirdiği tespit edildi. Nişanlı çift, emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildiği hakimlikte tutuklandı.

Haber Merkezi |

Konya'nın Ereğli ilçesinde özel bir bankanın müfettişlerinin yaptığı denetimde şubede çalışan Perihan Y.'nin, zimmetine para geçirdiğinden şüphelendi.

Araştırmasını derinleştiren müfettişler, Perihan Y.'nin 3 ay içinde kendi ve nişanlısı Settar A.'nın hesabına 37 milyon 157 bin TL para aktardığını belirledi.

Müfettişlerin, Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunun ardından nişanlı çift bugün gözaltına alındı.

Settar A.'nın paranın bir kısmını ise kripto para hesabına aktardığı önü sürüldü. Nişanlı çift, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri hakimlikçe tutuklandı.

İŞKUR açıkladı: İşte Türkiye'de en çok aranan 10 meslek Borsa İstanbul’da PEG oranı kazandırıyor İş arayanların kriterleri değişti: İşverenin karakteri de bir etken EURO 2024, 5 milli oyuncuya iyi geldi: Piyasa değerleri katlandı! Dünyanın en iyi futbol takımları açıklandı: Türk takımları kaçıncı sırada? Kirada yüzde 25 zam sınırı kaldırıldı, piyasa karıştı