Zelenskiy: Belarus'ta bir sonuç beklemiyorum ama denesinler

Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenski, Belarus'taki görüşmelerle ilgili "Belarus'taki müzakerelerden bir sonuç beklemiyorum ama denesinler" dedi.

Haber Merkezi |

Zelenskiy, yayınladığı video mesajında barış için küçük bir şans da olsa kaçırmak istemediğini söyledi. Zelenskiy, görüşmelerden ir sonuç beklemediğini belirterek şunları söyledi:

"Cumhurbaşkanı olarak ülkemi savunmaya borcum var. Lukeşenko, bana Rus ve Ukrayna heyetlerinin görüşmesini istedi. Barış için çok küçük de olsa bir şansı kaçırmak istemem. Belarus'taki müzakerelerden bir sonuç beklemiyorum ama denesinler.

Bizim askerlerimiz burada. Hepimiz vatanımızı savunacağız, bizim amacımızı sınırlarımızı savunmak.

Bizim askerlerimiz gönüllü olarak savaştı, asker olmak çok zor bir iştir. Devletin onlara kıymetini bildiğini göstermek istiyorum.

Her ay onlara 100 bin grivna ödenecek. Dün dünyanın büyük uçağını kaybettik am o eski uçağımızdır. yenisini yapıyoruz. Yaşasın Ukrayna."

EYT'liler risk altında! Uzmanı tarih vererek uyardı: Hak kaybına neden olabilir Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın Aile ve coğrafya etkisi: Zengin doğmak mı, aklını kullanarak zengin olmak mı? Apple Watch'unuzun pil ömrünü iki kat artıracak. Şarj sorununu tarihe karıştıracak 10 etkili ayar Kredi kartından nakit çekemeyen çözümü böyle buldu: 1 yılda katlandı Petrol fiyatları tırmanıyor! İran rafinerileri hedef tahtasında