Zafer Partisi Gaziantep İl Başkanı Mehmet Pamuk silahlı saldırıya uğradı

Zafer Partisi Gaziantep Kurucu İl Başkanı Mehmet Pamuk, silahlı bir saldırıya hedef oldu. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, olayla ilgili yaptığı açıklamada, parti heyetinin Gaziantep'e gitmek üzere yola çıktığını bildirdi.

Haber Merkezi |

Zafer Partisi Gaziantep Kurucu İl Başkanı ve milletvekili adayı Mehmet Pamuk, Gaziantep'te silahlı saldırıya uğradı. Pamuk uğradığı silahlı saldırıda yaralandı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ açıklamada bulundu

Ümit Özdağ X hesabından yaptığı paylaşımda, "Zafer Partisi Gaziantep kurucu il başkanı, milletvekili adayı Mehmet Pamuk Ankara’da Zafer Partisi Genel Merkezi’nde 2 gün süren siyasal stratejik iletişim programına katıldıktan sonra döndüğü Gaziantep’te otelinin önünde uğradığı silahlı saldırıda yaralanmış ve hastaneye kaldırılmıştır. Genel Başkan yardımcımız Seyit Yücel başkanlığında bir heyet Gaziantep’e geçmek üzere yola çıkmıştır. Sevgili Mehmet Kardeşime ve bütün Zafer Partililere geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Saldırılar Zafer Partisi’ni yıldıramaz" ifadesini kullandı.

Türkiye'nin dev bilet şirketi Fransızlara satıldı Fiyat/kazanç oranı ile hisse senedi seçimi stratejileri! Emlak vergisi için 5 yıl fırsatı: Başvuran parasını geri alacak! Hastanede bebeklere alkol verildiği iddiası: Bir bebek öldü, 6'sı entübe Asgari ücret ve emekli maaşı ne kadar zamlanacak? İşte masadaki oran... Naci Görür, sosyal medyadan isyan etti: Söyleyen haddini bilmeli!