YRP lideri Fatih Erbakan'dan 'birleşme' açıklaması

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin başka bir siyasi parti ile resmi bir birleşme planının olmadığını ve Yeniden Refah Partisi'nin kendi kimliğiyle yoluna devam edeceğini belirtti.

Haber Merkezi | AA |

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Giresun'da ziyaretlerde bulundu. Çeşitli programları kapsamında geldiği kentte Giresun Kalesi'ndeki bir restoranda basın toplantısı düzenleyen Erbakan, bir gazetecinin, Yeniden Refah Partisinin başka bir siyasi partiyle bir araya gelip gelmeyeceği yönündeki sorusuna yanıt verdi.

"Herhangi bir parti ile resmi olarak birleşme gibi bir gündemimiz yok"

Erbakan, "Bizim Yeniden Refah Partisi olarak herhangi bir parti ile resmi olarak birleşme gibi bir gündemimiz yok. Biz Yeniden Refah Partisi olarak, kendi ismimizle logomuzla parti programımızla yolumuza devam edeceğiz. Ancak orada şunu da kastetmiş olabilirler, Mecliste bir grup oluşturulması, yani Yeniden Refah Partisinin varlığını devam ettirerek Yeniden Refah Partisinin milletvekillerinin de içinde olduğu bir grup oluşturulması noktasında bir ifade olabilir. Bununla ilgili de herhangi bir düşüncemiz şu ana kadar olmadı." dedi. 

Birleşik Krallık bu Türk yatırımını konuşuyor: 1 milyar sterlinlik yatırım Mert Başaran’dan finansal özgürlük yolunda altın ipuçları İstanbul’dan daire fiyatına Roma'dan ev alınıyor 2024'te mi 2025 yılında mı emekli olunmalı? Özgür Erdursun yanıtladı Yurt dışından telefon almanın masrafı ağırlaşıyor! Borsa ve dolarda yıl sonu beklentisi ne? Piyasada yükseliş hızlanır mı?