YRP ile MHP arasında dikkat çeken diyalog: "Devlet Bey evlenseydi..."

MHP heyetinin Yeniden Refah Partisi'ne yaptığı bayram ziyaretinde Devlet Bahçeli'nin evlenmemiş olmasıyla ilgili ilginç bir diyalog yaşandı.

Haber Merkezi |

Kurban Bayramı dolayısıyla siyasi partiler arası bayramlaşmalar kapsamında MHP heyeti, Yeniden Refah Partisi'ni (YRP) ziyaret etti.

MHP heyetinde Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, MHP Genel Başkan Başdanışmanı MYK üyesi Özgür Bayraktar, MHP MYK üyesi Emine Güven Öztürk yer aldı.

MHP’li heyetin bayramını kutlayan Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Vekili Doğan Aydal, "Bayramın en güzel tarafıda bu. Normal şartlarda bir türlü rastlaşamıyoruz” dedi.

MHP’li Durmaz ise “Rabbim sağlıkla nice bayramlara kavuştursun. Ülkemize, milletimize, devletimize zeval vermesin” diye konuştu.

Diyalog dikkat çekti

Doğan Aydal, YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın selamını ileterek, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin sağlık durumunu sordu. Aydal’ın, “Devlet Bey benim arkadaşımdır. Değerli bir insandır. Devleti seven bir insandır. Devlet Bey evlenseydi hanımı iyi bakardı, bakmamışlar...” dedi.

MHP’li Durmaz, Aydal'ın sözlerine, “Devlet Bey’e Allah sağlıklı ömürler versin, şu anda kendisi hem sporunu yapıyor hem bakımı da iyi. Evlilik meselesi kısmet” yanıtını verdi.

"'Ben espri olarak söyledim" diyen Aydal, "Bir adam diri duruyorsa hanımı yüzündendir diyorlarlar ya o da pek doğru değil. Hanımı yüzünden çökenlerde var” ifadelerini kullandı.

MHP’li Durmaz da, ''Şu an bir sıkıntı yok. Türkiye’nin yükünü omuzlarımıza alınca ister istemez zaman zaman yorulabiliyorsunuz” ifadesine yer verdi.

Aydın Doğan Vakfı'ndan açıklama: Kağıt üzerinde kalmıştı Finansal okuryazarlığınızı ücretsiz eğitimlerle geliştirin! Hangi banka ne kadar faizsiz kredi veriyor? İşte liste... Merkezi yönetim brüt borç stoku 8,3 trilyon lira oldu İmamoğlu'dan Beyoğlu tepkisi Asgari ücret, memur ve emekli maaş zam tahminini açıkladı