Yine Diyarbakır, yine yürekler ağızda: Bu kez de 9 yaşındaki Rümeysa Sert kayıp

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayetinde henüz sır perdesi aralanamamışken yine aynı kentten bir kayıp haberi daha geldi. Diyarbakır'da bu kez 9 yaşındaki Rümeysa Sert kayboldu.

Haber Merkezi |

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi, Tavşantepe mahallesinde 21 Ağustos'ta evden çıkarak Kur'an kursuna giden Narin Güran kaybolmuş; 8 yaşındaki Narin'in cesedi 19 gün sonra dere kenarında çuval içinde bulunmuştu.

Tüm Türkiye'nin kanını donduran cinayette sır perdesi henüz aralanmamışken yine Diyarbakır'dan korkutan bir haber geldi. Bu sefer, 9 yaşındaki Rümeysa Sert kayboldu.

24 Eylül'de saat 12:00 civarında kaybolan Rümeysa en son Huzurevleri ile Diclekent’in buluştuğu bölgede görüldü. Rümeysa'nın ailesi, görenlerin veya bilgi sahibi olanların yetkililere ulaşmalarını istiyor.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin hastaneye kaldırıldı Mert Başaran’dan finansal özgürlük yolunda altın ipuçları Türk Telekom, EMEA’da “Yatırımcı İlişkilerinde En İyi Şirket” seçildi Konut kredisi ne zaman çekilmeli? Kredi faizleri düşecek mi? Uzmanı açıkladı... Finansal okuryazarlığınızı ücretsiz eğitimlerle geliştirin! Asgari ücret, emekli, memur zammı ne kadar olacak? Erdursun açıkladı