Ümit Özdağ: Sağlık Bakanı WhatsApp'tan bana ulaştı, belge yolladı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, "yenidoğan çetesi" skandalı sonrası istifaya çağırdığı Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu'nı ile arasında geçen diyaloğu aktardı. Özdağ, Sağlık Bakanı'nın kendisine WhatsApp üzerinden ulaştığını belge gönderdiğini ve "Soruşturmayı ben açtım" dediğini belirtti. Özdağ " 'Aslında haklısınız. Enerji Bakanı'nın istifasını istememiz lazımdı bu hususta. Şaka gibi" dedi.

Haber Merkezi |

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve partililer, bugün saat 17.00'de İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü'nün önünde yenidoğan çetesi hakkında basın açıklaması yaptı.

"Sağlık Bakanı, Whatsapp'tan bana ulaştı"

Açıklamada Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu'nu istifaya çağıran Özdağ, konuyla ilgili Sözcü TV'de de İpek Özbey'e açıklamalarda bulundu. Sağlık Bakanı ile arasında geçen diyaloğu aktaran Özdağ, "Sosyal medya üzerinden biraz önce paylaştım açıklamayı. Sağlık Bakanı'nı istifaya çağırdım. Aslında dün akşam bir kampanya başlattık X'te 'Sağlık Bakanı istifa' diye. Bunun üzerine Sağlık Bakanı, WhatsApp'tan bana ulaştı. Soruşturmayla ilgili bir belge yolladı. 'Neden istifamı istiyorsunuz? Soruşturmayı ben açtım' dedi. 'Aslında haklısınız. Enerji Bakanı'nın istifasını istememiz lazımdı bu hususta. Şaka gibi" ifadelerini kullandı.

İlk sırayı kimse tahmin edemedi! İstanbul'da kiranın en pahalı olduğu mahalleler belli oldu Fiyat/kazanç oranı ile hisse senedi seçimi stratejileri! Giydiği tişörtteki yazı yüzünden uçaktan indirildi Evi hedef alınmıştı! Netenyahu'dan ilk açıklama Yargıya ilişkin kanun teklifi Meclis’e geliyor! Oyuncu Vural Çelik'in ölüm nedeni belli oldu