Trendyol yemek çöktü mü? Tüm restoranlar kapalı gözüktü, sipariş verilemedi!

Trendyol yemek çöktü mü? Popüler yemek uygulaması Trendyol'da erişim problemleri yaşanıyor. Çoğu kullanıcı sipariş veremezken Trendyol iletişim numaraları ve müşteri hizmetleri kilitlenmiş durumda. Peki hata nerede, Trendyol Yemek neden çalışmıyor, ne zaman düzelecek? İşte tüm detaylar.

Göktuğ Efil |

Çevrimiçi sipariş uygulaması Trendyol yemek sabah saatlerinden itibaren erişim problemleriyle karşı karşıya. Kullanıcılar, tüm restoranları kapalı görüyor ve sipariş veremiyor. Bu sebeple Trendyol müşteri hizmetleri ve iletişim numaraları kilitlenmiş durumda. Diğer taraftan Trendyol konuyla ilgili henüz resmi bir açıklamada bulunmadı. Şirketin, herhangi bir açıklama yapması durumunda haberimizde yer alacak.

TRENDYOL YEMEK ÇÖKTÜ MÜ?

Trendyol Yemek, sabah saatlerinden bu yana erişim sorunları yaşıyor. Kullanıcılar, restoranların kapalı olduğunu görüp sipariş veremiyor. Bu durum nedeniyle Trendyol’un müşteri hizmetleri ve iletişim hatları yoğunluk yaşıyor. Ancak şirketten henüz resmi bir açıklama gelmedi. Trendyol, konuyla ilgili bir açıklama yaptığı takdirde gelişmeleri haberimizde paylaşacağız.

Şirket aracı ile yapılan aşırı hız işten çıkarma sebebi sayılıyor! Mert Başaran’dan finansal özgürlük yolunda altın ipuçları Kepenk indiren şirket sayısı artıyor! Üç yılda 79 bin 485 şirket kapandı Araç sahipleri dikkat! Trafik sigortasına yeni sistem geliyor: İşte detaylar... Doğal gaza ekimde zam gelecek mi? BOTAŞ'tan açıklama Rahmi Koç 20 yıl sonra itiraf etti: 5 işe yatırım yaptık, 4'ü battı