Torun Center, belediye tarafından mühürlendi! Sebebi belli oldu

İstanbul Mecidiyeköy'deki Torun Center, projeye aykırı yapılaşma nedeniyle mühürlendi. Mühürlenme nedeninin kolon kesme olduğu iddia edilirken, belediye kaynakları, mühürlemenin doğru olduğunu ancak kolon kesme iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Haber Merkezi |

İstanbul Mecidiyeköy'deki Torun Center, projeye aykırı yapılaşma olduğu gerekçesiyle mühürlendi.

'Kolonlar kesildi' iddiası

Mühürlenme nedeni olarak ise çeşitli haber sitelerinde iskan sonrası bağımsız bölüm duvarlarının kırılarak birleştirildiği ve kolonların kesilmesi öne sürülmüştü.

Projeye aykırılık sebebiyle mühürlendi

Ancak Habertürk'ün konuya ilişkin ulaştığı belediye kaynakları, mühürlenmenin doğru olduğunu ancak kolon kesme iddialarının gerçeği yansıtmadığını ifade etti. Belediye kaynakları Torun Center'ın birkaç katında projeye aykırılık olduğu için mühürlendiğini belirtti.

Torun Center, belediye tarafından mühürlendi! Sebebi belli oldu Fiyat/kazanç oranı ile hisse senedi seçimi stratejileri! RTÜK yeni kararları duyurdu: Gündüz kuşağına ağır yaptırımlar geliyor Konut kiralamaya korkan yatırımcı işyeri ve ofise döndü Terör listesinde arananların ihbar ödüllerine enflasyon zammı! Dolar ve Euro bugün ne kadar? İşte son durum...