Toroslar'da online toplantı dönemi

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler çerçevesinde basın bilgilendirme toplantısını videokonferans ile yaparken, birim müdürleri ve muhtarlar ile yapılan toplantıların da online olarak gerçekleştirildiğini bildirdi.

Mersin İli Toroslar İlçe Belediyesi’nde alınan Koronavirüs (Covid-19) salgını önlemleri kapsamında belediye birim müdürleri, muhtarlar ile yapılan toplantılar ve basın açıklamaları videokonferans yöntemi ile online olarak gerçekleştiriliyor. Gerçekleştirilen son online basın toplantısında basın mensuplarıyla bir araya gelen Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşin Yılmaz, Türkiye'de ilk Koronavirüs vakasının görüldüğü günden itibaren sorumluluk alanlarında yer alan toplu kullanım alanlarını periyodik olarak dezenfekte ettiklerini kaydederek "Salgına karşı önlemlerimiz artarak devam ediyor. Yeni stratejiler geliştiriyoruz. İlçemizdeki tüm banka ATM'lerine dezenfektan ünitesi yerleştirdik. Tüm ortak kullanım alanlarına ve ilçemizdeki asansörlerin tamamına bu dezenfektanlardan yerleştirmeyi planlıyoruz" dedi.

Merkezi yönetim brüt borç stoku 8,3 trilyon lira oldu Finansal okuryazarlığınızı ücretsiz eğitimlerle geliştirin! İmamoğlu'dan Beyoğlu tepkisi Asgari ücret, memur ve emekli maaş zam tahminini açıkladı Stoltenberg: 10 yıllık görev süremde 5 büyük ders aldım Deniz Demir'den GSS borçları için soru önergesi