TikTok'taki istismar skandalı: Kadın gözaltına alındı

TikTok'ta bir kullanıcı, kuzeni olduğunu söylediği küçük çocuğu zorla öptü, o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Tepkilerin ardından kadın gözaltına alındı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı açıklama yaptı.

Haber Merkezi |

TikTok'ta etkileşim uğruna bir kullanıcının kuzeni olduğunu söylediği küçük çocuğu dudağından öptüğü anları sosyal medya hesabından paylaşması infiale neden oldu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, TikTok kullanıcısı kadının gözaltına alındığını duyurdu. Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;
"Olayın sosyal medyada yayıldığı andan itibaren İl Müdürlüğü ekiplerimiz emniyet birimleri ile koordinasyon içerisinde harekete geçmiştir.

Videodaki şahıs gözaltına alınmıştır. Çocuğun ailesi ile yapılan görüşmede videonun eski olduğu bilgisi edinilmiştir.

Meslek elemanlarımız tarafından aileye danışmanlık hizmeti verilmiştir. Psikolojik sağlığını artırmak adına aile yanında bulunan çocuğun durumu yakından takip edilmeye devam edilecektir.

Söz konusu Tiktok hesabı Bakanlığımızın girişimleri sonucu kapatılmıştır.

Bakanlık olarak sürecin yakın takipçisi olduğumuzu kamuoyunun bilgisine sunarız."

Merkezi yönetim brüt borç stoku 8,3 trilyon lira oldu Finansal okuryazarlığınızı ücretsiz eğitimlerle geliştirin! İmamoğlu'dan Beyoğlu tepkisi Asgari ücret, memur ve emekli maaş zam tahminini açıkladı Stoltenberg: 10 yıllık görev süremde 5 büyük ders aldım Deniz Demir'den GSS borçları için soru önergesi