TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder hastaneye kaldırıldı

Cumhurbaşkanlığının bütçe görüşmelerini birleşimi yöneten TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder, rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

Haber Merkezi |

TBMM Genel Kurulu'nda devam eden Cumhurbaşkanlığı ve bağlı kuruluşlarının 2024 yılı bütçe görüşmeleri sıranında TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder divanda rahatsızlandı.

Saadet Partisi Grup Başkanı Selçuk Özdağ'ın kürsüde konuşmasının bittiği sırada teşekkür eden Önder, birleşime 40 dakika ara verdiğini söyledi.

Tansiyonunun düştüğü öğrenilen Önder, önlem için hastaneye götürüldü. Aranın ardından oturumu TBMM Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca açtı.

DEM Parti'den açıklama

Sırrı Süreyya Önder'in sağlık durumuyla ilgili DEM Parti'den yapılan açıklamada Önder'in durumunun iyi olduğu belirtildi. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı: 

"Meclis Başkanvekilimiz Sırrı Süreyya Önder, tansiyonunun düşmesi nedeniyle hastanede müşahade altına alındı. Durumu iyi olan Önder, gerekli kontrollerinin yapılması için bu gece hastanede dinlenecek."

7 Temmuz güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları... Yatırımcıların temel analize ilgisi büyüyor Ev hanımlarına emeklilik düzenlemesi yolda: Prim desteği ne kadar olacak? Fatih Terim: En rahat kazanabileceğimiz maçtı Faizlerdeki düşüş serisi sona erdi, aylık getiri oranı belli oldu: İşte detaylar... THY, yatırım şirketi kuruyor