Tanju Özcan: Merih Demiral'ın heykelini Bolu’ya dikeceğim

Bolu Belediyesi Başkanı Tanju Özcan, UEFA tarafından milli futbolcu Merih Demiral'a verilen 2 maç cezasına tepki göstererek, “Size söz Merih Demiral’ın BOZKURT işareti yapan heykelini Bolu’ya dikeceğim! Hadi bakalım Avrupa bana da ceza yazsın." dedi.

Haber Merkezi |

Bolu Belediye Başkanı Özcan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile Avusturya maçındaki "bozkurt" hareketi nedeniyle UEFA tarafından milli futbolcu Merih Demiral'a 2 maç ceza verilmesine tepki gösterdi.

Açıklamasında Merih Demiral’ın heykelini Bolu'ya dikeceği sözüne vere Özcan, şunları kaydetti: “Size söz Melih Demiral’ın BOZKURT işareti yapan heykelini Bolu’ya dikeceğim! Hadi bakalım Avrupa bana da ceza yazsın. Merih Demiral’a verilen cezayı şiddetle ve nefretle kınıyorum! Bu cezayı engelleyemeyen Futbol Federasyonunu lanetliyorum. Size söz Merih Demiral’ın BOZKURT işareti yapan heykelini Bolu’ya dikeceğim! Hadi bakalım Avrupa bana da ceza yazsın bakalım!!!”

İş arayanların kriterleri değişti: İşverenin karakteri de bir etken Yatırımcıların temel analize ilgisi büyüyor EURO 2024, 5 milli oyuncuya iyi geldi: Piyasa değerleri katlandı! Dünyanın en iyi futbol takımları açıklandı: Türk takımları kaçıncı sırada? Kirada yüzde 25 zam sınırı kaldırıldı, piyasa karıştı Faizlerdeki düşüş serisi sona erdi, aylık getiri oranı belli oldu: İşte detaylar...