Sıla bebeğin teyzesinden kahreden açıklama: Kafasını yere vurdular

Tekirdağ'da uğradığı istismar sonrası yoğun bakımda tedavi gören Sıla'nın teyzesi, zanlıların bebeğin kafasını yere vurduklarını ve sonrasında dövdüklerini söyledi.

Haber Merkezi |

Tekirdağ'ın Malkara ilçesi geçtiğimiz haftalarda korkunç istismar haberiyle gündeme geldi.15 gün önce komşunun çocukları tarafından cinsel istismar ve şiddete uğrayan 2 yaşındaki Sıla Y. bebeğin Tekirdağ'ın Şehir Hastanesi'ndeki tedavisi devam ediyor.

Anne Bakiye Y., ve diğer şüpheliler olmak üzere toplamda 5 kişinin tutukluluk hali ise sürüyor.

Hastane önünde günlerdir umutlu haberi bekleyen Sıla Bebeğin Teyzesi Aslı Tatar ve Elif Akyüz ise son durum hakkında bilgi verdi.

"Sıla'nın kafasını yere vurdular"

Elif Akyüz açıklamasında, “Bugün 15 gün oldu 15 gündür sürekli buradayız. Halen umutlu bir haber yok. Doktorla görüştüğümüzde ise belki de çok küçük bir umut o da bir ihtimal. Bu kadar kötü Sıla bebeğin durumu.

Bakiye denilen şahıs ilk bizi aradığında parkta Sıla'nın kafasını yere vurdular dövdüler diye aradı. Sıla yoğun bakımda Açelya'yı da yurda aldılar dedi. Karakolda bana söylüyorlar ayın 2'sinde kardeşin buraya geldi. Bebeği getirdiğinde komşusunun çocuğunun bebeği darp ettiğini söylediğini belirttiler” diye konuştu.

İPA Başkanı Gökce: Türkiye, organize suçta Avrupa'da birinci Finansal okuryazarlığınızı ücretsiz eğitimlerle geliştirin! Rifat Hisarcıklıoğlu'dan ücret artışı için gelir vergisi çağrısı Ev alacaklar dikkat! Konut kredisinde faizler düştü: Başvuru şartları neler? Meteoroloji'den 14 il için sarı kodlu uyarı: Kuvvetli yağış geliyor TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası başlıyor! İşte başvuru tarihleri