Ramazan Bayramı tatili ne zaman? Tüm kamu kuruluşlarına yazı gönderildi

Ramazan Bayramı tatili ne zaman başlayacak, kaç gün izin yapılacak? Kamu kuruluşlarında bayram tatili 1,5 gün de eklenerek 9 güne çıkarıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayram tatilinin 9 güne çıkarıldığını duyurdu.

Haber Merkezi |

Kamu kurumlarında görev yapanlar ne zaman tatile çıkacak? Kami çalışanları Ramazan Bayramı öncesi 8 Nisan'da tam gün, 9 Nisan'da ise yarım gün idari izinli sayılacak, böylece bayram tatili 9 gün yapılacak.

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı imzasıyla tüm kamu kurum ve kuruluşlarına idari izne ilişkin yazı gönderildi.

Yazıda, şu ifadelere yer verildi:

"Ramazan Bayramı 9 Nisan 2024 Salı günü saat 13.00'te başlayıp, 12 Nisan 2024 Cuma günü sona erecektir. Kurum yöneticileri tarafından gerekli tedbirlerin alınarak hizmetlerin aksatılmaması, zorunlu hizmetlerin yürütülmesi için asgari seviyede personel bulundurulması kaydıyla kamu kurum ve kuruluşlarındaki tüm çalışanların 8 Nisan Pazartesi günü tam gün, 9 Nisan Salı günü ise yarım gün idari izinli sayılmaları Sayın Cumhurbaşkanımızca uygun görülmüştür."

Ticaret Bakanı Bolat: Araç fiyatlarındaki köpük ortadan kalktı Fiyat/kazanç oranı ile hisse senedi seçimi stratejileri! Önce paylaştı, sonra sildi! Gülse Birsel'in Vural Çelik paylaşımı tepki topladı: İşte o yazı 'Narin' cinayeti soruşturması tamamlanıyor: Bakan Tunç duyurdu İstanbullular dikkat! Bu yollar trafiğe kapatıldı: İşte alternatif güzergahlar... İlk sırayı kimse tahmin edemedi! İstanbul'da kiranın en pahalı olduğu mahalleler belli oldu