Özgür Özel sağlık durumu son dakika! Özgür Özel ayağı neden kırıldı?

Özgür Özel sağlık durumu son dakika! CHP lideri Özel’in ayağı kırıldı. Bu nedenle TBMM’deki oturuma da katılamayan Özel’in sağlık durumu merak konusu oldu. Vatandaşlar haberi duyunca detayları öğrenebilmek için Özgür Özel ayağı neden kırıldı? sorusuna yanıt aramaya başladı.

Mücahit Dere |

Özgür Özel sağlık durumu son dakika! Özgür Özel ayağı neden kırıldı? CHP Genel Başkanı Özgür Özel geçirdiği talihsiz kaza sonucu ayağını kırdı. CHP liderinin başına gelen olayı CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır duyurdu. Başarır konuya ilişkin yaptığı açıklamada Özel’in ayağının kırıldığını ve gözetim altında olduğunu belirtti.

ÖZGÜR ÖZEL SAĞLIK DURUMU SON DAKİKA

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, TBMM'de basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Başarır, "Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel bugün burada olmayı çok istiyordu ama ayağında basit bir kırık oluştu. Yarından sonra büyük ihtimalle doktorların gözetiminde ortopedik bir yardımla yürüyebilecek" dedi.

ÖZGÜR ÖZEL AYAĞI NEDEN KIRILDI?

CHP lideri Özel’in ayağındaki kırığın neden oluştuğu bilinmiyor. Fakat Başarır’ın açıklamasına göre Özel’in durumu ciddi değil ve kısa sürede yürüyebilecek.

Deniz Demir'den GSS borçları için soru önergesi Finansal okuryazarlığınızı ücretsiz eğitimlerle geliştirin! Ceyhan Belediye Başkanı'na hapis ve siyasi yasak kararı Kiralık ve satılık ev sayısı arttı, reel fiyatlar düştü! Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak: Piyasalar ne bekliyor? “Fed’in faiz indirimi Kamala Harris’i ABD’nin 47. Başkanı yaptı”