Özgür Özel paylaştı: Yürüyüşümüz devam edecek

CHP'nin 7. Genel Başkanı Kılıçdaroğlu tarafından başlatılan Adalet Yürüyüşü'nün 7. yılında paylaşım yapan CHP lideri Özgür Özel, "86 milyon yurttaşımız için adaleti sağlayana, haksızlıkları sonlandırana kadar o mücadelemiz sürecek, o yürüyüşümüz devam edecek." ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi |

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 7. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu tarafından başlatılan Adalet Yürüyüşü'nün yedinci yılı dolayısıyla resmi sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Özel şunları kaydetti:

"Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun öncülüğünde başlattığımız dünya tarihinin en uzun soluklu sivil eylemi Adalet Yürüyüşü 7 yaşında. 86 milyon yurttaşımız için adaleti sağlayana, haksızlıkları sonlandırana kadar o mücadelemiz sürecek, o yürüyüşümüz devam edecek."

Yargıtay kararı: Emeklilerin kredi ödemeleri maaşlarından kesilemez Finansal okuryazarlığınızı ücretsiz eğitimlerle geliştirin! 11 kente kuvvetli yağış uyarısı Aydın Doğan Vakfı'ndan açıklama: Kağıt üzerinde kalmıştı Hangi banka ne kadar faizsiz kredi veriyor? İşte liste... Merkezi yönetim brüt borç stoku 8,3 trilyon lira oldu