Özgür Özel Edirne'ye gidiyor! Selahattin Demirtaş'ı ziyaret edecek

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, pazartesi günü Edirne'de tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı ziyaret edecek.

Haber Merkezi |

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kürt illerine gezi düzenleyecek. Diyarbakır, Van ve Hakkari gibi birçok şehre gidecek olan CHP Lideri Özel, dikkat çeken bir ziyarette bulunacak.

Halk TV'nin edindiği bilgiye göre, Özgür Özel, Edirne Cezaevi'ndeki eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı ziyaret edecek. Ziyaret pazartesi (21 Ekim) gerçekleştirecek. Öte yandan DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan yarın (17 Ekim) Demirtaş'ı ziyaret edecek.

Türkiye'nin en zengin şehirleri belli oldu! Liste açıklandı: İşte zirvenin sahibi... Fiyat/kazanç oranı ile hisse senedi seçimi stratejileri! Satmayıp kiraya da vermeyince devlet boş eve el koydu! Yasa ilk kez uygulandı Malatya 5.9'luk depremle sarsıldı: Prof. Dr. Görür'den ilk açıklama geldi... Kaçak telefonda IMEI kırdırma devri bitti! Klonlanan hatlar tek tek kapanıyor Ünlü televizyon kanalı 155 kişiyi işten çıkardı, 27 yıllık programı kaldırdı