Özgür Özel, Edirne Cezaevinde Selahattin Demirtaş’ı ziyaret etti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Selahattin Demirtaş ile görüşmek amacıyla Edirne Cezaevi’ni ziyaret etti. Demirtaş'ın avukatları, ziyaret öncesinde lider Özel’e, Demirtaş’ın kaleme aldığı çağrı metnini iletti.

Haber Merkezi |

CHP lideri Özgür Özel, bölge gezisi öncesi Edirne Cezaevinde Selahattin Demirtaş’ı ziyaret ediyor. Ziyaret öncesi Demirtaş'ın avukatları, Demirtaş'ın kitabını ve yazdığı çağrı metnini Özel'e verdi.

Özel'in çağrı metnini okuması bekleniyor

Demirtaş çağrı metninde İstanbul Sözleşmesinin yeniden imzalanması ve sözleşmede yer alan tüm maddelerin uygulanması için harekete geçilmesi çağrısı yaptı. Ziyaretin ardından Özel'in, Demirtaş'ın vereceği çağrı metnini okuması bekleniyor.

Özel yarın grup toplantısından sonra Diyarbakır’a gidecek ve 5 gün sürecek bölge turunda, Diyarbakır ile birlikte Batman, Mardin, Şırnak, Hakkari ve Van’ı ziyaret edecek.

Vural Çelik'in ailesi sessizliğini bozdu! Gülse Birsel'e yanıt verdiler Fiyat/kazanç oranı ile hisse senedi seçimi stratejileri! FETÖ firarisi gazeteci, Gülen'in nasıl öldüğünü saniye saniye anlattı HÜRJET bir ilki gerçekleştirdi! Ses hızının üzerine çıktı: İşte o anlar Milli SİHA’lar ‘GÖKKURT’ ile gücüne güç katacak! Daha uzağı vurabilecek Ticaret Bakanı Bolat: Araç fiyatlarındaki köpük ortadan kalktı