Narin cinayetinde yeni deliller! Ahırda bulundu

Narin cinayetinde soruşturma genişletildi. İtirafçı komşu Nevzat Bahtiyar'ın itirafları kapsamında yeni deliller bulunduğu ifade edildi.

Haber Merkezi |

Narin cinayetinde yeni izler bulundu. TV100'ün haberine göre itirafçı komşu Nevzat Bahtiyar'ın itirafları kapsamında yeni deliller bulunduğu ifade edildi.

Soruşturma derinleşti

Diyarbakır’ın Bağlar İlçesi'nin Tavşantepe Köyü'nde 21 Ağustos günü kaybolduktan sonra canice öldürülen ve cesedi 8 Eylül’de köye 2 kilometre uzaklıktaki dere yatağında bulunan Narin Güran cinayetiyle ilgili soruşturmada itirafçı Nevzat Bahtiyar’ın ek ifadesinden sonra soruşturma genişletildi.

İtirafçı Nevzat Bahtiyar'ın itirafları kapsamında soruşturma genişletildi. Bahtiyar'ın evinde ve ahırında yeni deliller arandı. Arama sonuçlarında yeni bulgulara erişildi.

Bahtiyar'ın ahırında 2 tane izmarit bulundu

Gönderilen deliller arasında Bahtiyar'ın ahırında bulunan 2 izmarit de yer aldı. İzmaritlerde DNA'lar aranacak. İzmaritlerin kaç günlük olduğu da saptanacak. Jandarma, Bahtiyar'ın evinde ve ahırında aralıksız olarak nöbet tutuyor.

İPA Başkanı Gökce: Türkiye, organize suçta Avrupa'da birinci Finansal okuryazarlığınızı ücretsiz eğitimlerle geliştirin! Rifat Hisarcıklıoğlu'dan ücret artışı için gelir vergisi çağrısı Ev alacaklar dikkat! Konut kredisinde faizler düştü: Başvuru şartları neler? Meteoroloji'den 14 il için sarı kodlu uyarı: Kuvvetli yağış geliyor TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası başlıyor! İşte başvuru tarihleri