Narin cinayetinde çarpıcı gelişme! Soruşturmayı çözecek delil dosyaya girdi

Narin Güran cinayetinde yaşanan son gelişmeye göre soruşturmayı çözecek bir delil dosyaya girdi. Salim Güran ve yanında çalışan işçisi Ramazan Atasoy ile yaptığı görüşmenin ses kaydının soruşturma dosyasına girdiği ve işçisine: "Ramazan kız öldü mü yaşıyor mu?" dediği öğrenildi.

Haber Merkezi |

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde, 21 Ağustos'ta Kuran kursuna gittikten sonra kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cesedi, 19 gün sonra dere kenarında çuval içinde bulundu.

Soruşturmada Narin Güran cinayetini çözecek delilin soruşturma dosyasına girdiği öğrenildi.

Halk TV'den Ferit Demir'in haberine göre; Amca Salim Güran ve yanında çalışan işçisi Ramazan Atasoy'un yaptığı görüşmenin ses kaydının soruşturma dosyasına girdiği ve işçisine "Ramazan kız öldü mü yaşıyor mu?" dediği öğrenildi.

Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak: Piyasalar ne bekliyor? Finansal okuryazarlığınızı ücretsiz eğitimlerle geliştirin! “Fed’in faiz indirimi Kamala Harris’i ABD’nin 47. Başkanı yaptı” Gayrimenkul sektörünün temsilcileri uyarıyor: Faizler düşmeden önce konutunuzu alın Almanya'da, Türk anne ve oğlunun öldüğü yangın kundaklama olabilir! Kredi çekecekler dikkat: 100 bin TL'lik kredinin toplam maliyeti ne kadar?