Muhalefette 'piyasa' hareketliliği

İYİ Parti lideri Akşener, piyasalardaki gelişmeler üzerine, ekonomi kurmaylarını Genel Merkez'de toplantıya çağırırken, Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu, bugün CHP lideri Kılıçdaroğlu, yarın ise Akşener ile bir araya geleceğini duyurdu. Bu arada CHP MYK da yarın olağanüstü toplanacak. Toplantıda ekonomideki son gelişmelerin ele alınacağı belirtildi.

Haber Merkezi |

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, piyasalardaki gelişmeler üzerine, ekonomi kurmaylarını saat 18:00'de Genel Merkez'de toplantıya çağırdı.

İYİ Parti'nin açıklamasında toplantıda piyasalardaki hareketliliğin ve alınması gereken önlemlerin değerlendirileceği belirtildi.

CHP MYK olağanüstü toplanacak

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), yarın saat 12.00'de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında parti genel merkezinde olağanüstü toplantı yapacak.

Toplantıda ekonomideki son gelişmelerin ele alınacağı belirtildi.

CHP Ekonomi Masası üyelerinin de bu akşam parti genel merkezinde bir toplantı yapacakları bildirildi.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun yarın Gaziantep'e yapacağı ziyaretin iptal edilebileceği de öğrenildi.

Davutoğlu, liderlerle görüşecek

Öte yandan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, ekonomideki gelişmelerin ardından bugün Kılıçdaroğlu, yarın ise İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir araya geleceğini duyurdu.

Dolar/TL bankalararası piyasada bugün 13.45'teki yeni zirvesini gördükten sonra 12.5 seviyesine geriledi.

TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası başlıyor! İşte başvuru tarihleri Finansal okuryazarlığınızı ücretsiz eğitimlerle geliştirin! Ankaralılar dikkat! Bu yollar trafiğe kapatılacak Yargıtay kararı: Emeklilerin kredi ödemeleri maaşlarından kesilemez 11 kente kuvvetli yağış uyarısı Aydın Doğan Vakfı'ndan açıklama: Kağıt üzerinde kalmıştı