Muğla'daki orman yangınlarına neden olduğu gerekçesiyle 3 şüpheli gözaltına alındı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Muğla’nın Yatağan, Ula ve Datça ilçelerindeki orman yangınları ile ilgili 3 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

AA |

İçişleri Bakanı Yerlikaya, sosyal paylaşım sitesi X hesabından yaptığı paylaşımda, “Bugün Muğla ilimiz Yatağan, Ula ve Datça ilçelerimizdeki orman yangınlarına sebebiyet verdiğinden şüphelenilen Yatağan’da 2 şüpheli şahıs gözaltına alınmıştır. Yatağan Yava Mahallesi’nde çıkan yangına ilk belirlemelere göre arıcıların neden olduğu tespit edilmiştir. Datça’da ise Batır Kızılbük mevkiinde çıkan orman yangınına sebebiyet verdiği değerlendirilen 1 şüpheli yakalanmıştır. Ormanlarımız milli servetimizdir. Geleceğimiz olan evlatlarımıza bırakacağımız en değerli mirastır” ifadelerine yer verdi.

Asgari ücret, emekli, memur zammı ne kadar olacak? Erdursun açıkladı Finansal okuryazarlığınızı ücretsiz eğitimlerle geliştirin! Dünyanın en zengin adamıydı: Serveti 9 ayda 30 milyar dolar eridi! Ekrem İmamoğlu'ndan 'ahmak davası' açıklaması: Tam bir sefillik 'Devlet büyükleri Togg’u neden makam aracı olarak tercih etmiyor?' İkinci el otomobil satışında yeni dönem başlıyor