Konya'da polise bıçaklı saldırı! Dehşet görüntüleri kamerada

Konya'nın Selçuklu ilçesinde bir polis memurunu sırtından bıçaklayan şüpheli, güvenlik güçleri tarafından vurularak etkisiz hale getirildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 7 bıçak darbesi alan polis memurunun sağlık durumunu açıkladı.

Haber Merkezi |

Konya'nın Selçuklu ilçesinde bir polis memurunu sırtından bıçaklayan şüpheli, güvenlik güçleri tarafından vurularak etkisiz hale getirildi. Bıçaklanan polis memurunun sağlık durumunun ağır olduğu ifade edildi.

İşte dehşet görüntüleri

Olay yerine giden polise bıçakla saldırdı

Korkunç olay saat 11.00 sıralarında merkez Selçuklu​ ilçesi Buhara Mahallesi Bayramoğlu Sokak üzerinde meydana geldi. Sinir krizi geçirdiği belirtilen Emre K. (29) için sağlık ekibi talebinde bulunuldu. Elinde bıçak olan şahsın alınması için adrese polis ekibi de istendi. Polislerin evin kapısında beklediği sırada açılan kapıdan elinde bıçakla koşarak çıkan ve polislere saldıran şüpheli Emre K., bir polis memuru​ M.T.‘yi sırtından bıçaklayarak yaraladı.

Şüpheli vurularak etkisiz hale getirildi

Olayda bir polis memuru sırtından bıçakladı. Şüpheli ise vurularak etkisiz hale getirilirken, olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından yaralı polis, Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumunun ağır olduğu öğrenilen yaralı polis memurunun acil olarak ameliyata alınacağı ve çok sayıda polis memurunun kan vermek için hastaneye gönderildiği öğrenildi. Etkisiz hale getirilen şüpheli de hastaneye kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bakan Yerlikaya'dan açıklama geldi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Konya'da saldırıya uğrayan polis memurunun sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Bakan Yerlikaya şu ifadeleri kullandı:

"Bu sabah saat 10.30 sıralarında Konya Selçuklu ilçemizde sinir krizi geçiren bir hasta ile ilgili olarak 112 Sağlık ekiplerinin yardım talebi üzerine olay yerine ivedilikle polis ekiplerimiz sevk edilmiştir. 29 yaşındaki E. K. adlı şahıs kontrol altına alınmaya çalışılırken çıkan arbedede görevli Kahraman Polisimiz Mustafa Topuz aldığı 7 bıçak darbesiyle ağır yaralanmış ve hastaneye kaldırılmıştır. Söz konusu şahıs yaralı olarak suç aletiyle birlikte yakalanmış ve hastanede gözaltında tutulmaktadır. Yaşanan olaydan büyük bir üzüntü duydum. Emniyet güçlerimiz gece gündüz demeden alınan her ihbara canları pahasına koşmaktadır. Kahraman güvenlik güçlerimizin her birine Aziz Milletimiz adına şükranlarımı sunuyorum. Rabbim ayaklarına taş değdirmesin. Polis kardeşime acil şifalar diliyorum."

Meteoroloji uzmanı açıkladı: Soğuklar soba yaktıracak Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın Okan Buruk'tan Fatih Terim'e cevap geldi: 'Bu sözler bana olabilir...' Gelir İdaresi Başkanlığı: Oyuncaklara ÖTV yok Terör örgütü lideri Gülen’in yeni adresi ifşa edildi! Evi 1 milyon dolar değerinde Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan dikkat çeken Köfteci Yusuf çıkışı