Kız öğrenci yurdunda asansörün düştüğü iddia edildi, KYK'dan açıklama geldi

Bartın'da kız öğrenci yurdunda bulunan asansör düştüğü ve bir kız öğrencinin yaralandığı iddia edildi. Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü (KYK) açıklama yaparak iddiaları yalanladı.

Haber Merkezi | İHA |

Bartın'ın Ağdacı Köyü'nde bulunan Kredi Yurtlar Kurumu'na (KYK) bağlı kız öğrenci yurdunda hareket halindeki asansörün düştüğü ve bir kız öğrencinin yaralandığı iddia edildi. 

Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından Bartın'da KYK yurdunda asansör düştü iddiasına ilişkin yapılan yazılı açıklamada, "Bartın Kız öğrenci yurdunda asansörün düştüğü ve bir öğrencinin yaralandığı iddiası doğru değildir. Söz konusu olayda; sigorta atması sebebiyle asansör kat arasında durmuş, öğrenciler güvenli ve sağlıklı bir şekilde tahliye edilmiştir. Olayda yaralanma söz konusu olmayıp, panik atak geçiren bir öğrencimiz kontrol amacıyla ambulansla hastaneye sevk edilmiştir" ifadeleri kullanıldı.

Özel hastane ve yenidoğan yoğun bakım sayıları son 10 yılda nasıl değişti? Fiyat/kazanç oranı ile hisse senedi seçimi stratejileri! Yargıya ilişkin kanun teklifi Meclis’e geliyor! Oyuncu Vural Çelik'in ölüm nedeni belli oldu Erdoğan mesajı verdi, kulisler hareketlendi: Kaç bakan değişecek? Torun Center, belediye tarafından mühürlendi! Sebebi belli oldu