Kılıçdaroğlu'ndan faiz kararı öncesi tweet

Para Politikası Kurulu'nun faiz kararı öncesinde, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım dikkat çekti.

Haber Merkezi |

Türkiye'de gözler saat 14:00’te açıklanacak Merkez Bankası’nın faiz kararına çevrildi. Merkez Bankası'nın faiz indirimine devam edip etmeyeceği, toplantı metninde ileriye dönük nasıl mesajlar vereceği merak ediliyor.

Para Politikası Kurulu'nun faiz kararı öncesinde, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım dikkat çekti.

Kılıçdaroğlu tweetinde;

Sayın Bürokratlar, 

Bugün kararlar alırken, düsturunuz sadece milletimizin refahı olsun. Siz bu milletin onurlu evlatlarısınız, bunu hiç unutmayın." ifadelerine yer verdi.


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçen hafta da sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı video ile memurlara ve bürokratlara çağrıda bulunmuştu.

Ankaralılar dikkat! Bu yollar trafiğe kapatılacak Finansal okuryazarlığınızı ücretsiz eğitimlerle geliştirin! Yargıtay kararı: Emeklilerin kredi ödemeleri maaşlarından kesilemez 11 kente kuvvetli yağış uyarısı Aydın Doğan Vakfı'ndan açıklama: Kağıt üzerinde kalmıştı Hangi banka ne kadar faizsiz kredi veriyor? İşte liste...