Kılıçdaroğlu'dan Erdoğan'a: Bu ülkenin evlatlarını rahat bırak

Sosyal medyada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın taklidini yapan öğrencilere soruşturma başlatıldığını belirten CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Sen vicdanını yitirmiş olabilirsin ama dokundurtmayız bu ülkenin evlatlarına. İşsiz bırak, terörist de! Yurtsuz bırak, terörist de! Kayyum ata başlarına, terörist de! Espri yapana soruşturma başlat! Sahi bu gençlerin hayatını kim terörize ediyor?" ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi |

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medyada paylaştıkları videoda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın taklidini yapan öğrencilere soruşturma başlatıldığını belirterek tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu açıklamasında şunları kaydetti:

"Erdoğan, TikTok’ta taklidini yapan gencecik öğrencilere soruşturma başlatmış şürekan. Dün de sen, Boğaziçi öğrencilerine ‘terörist’ dedin. Bu ülkenin evlatlarını rahat bırak. Kimse senin saldırgan tavırlarını, racon keser havalarını çekmek zorunda değil.

Sen vicdanını yitirmiş olabilirsin ama dokundurtmayız bu ülkenin evlatlarına. İşsiz bırak, terörist de! Yurtsuz bırak, terörist de! Kayyum ata başlarına, terörist de! Espri yapana soruşturma başlat! Sahi bu gençlerin hayatını kim terörize ediyor?"

Kocaeli Anadolu Lisesi’nde bir öğrenci, sınıf arkadaşlarına paket çay fırlattığı video sosyal paylaşım sitesi TikTok'ta paylaşılmıştı.

Okul yönetiminin, Erdoğan’ın halka çay fırlatmasını “alaylı bir tavırla taklit ettikleri” gerekçesiyle öğrenciler hakkında uyarı tutanağı tuttuğu bildirilmişti.

Yargıtay kararı: Emeklilerin kredi ödemeleri maaşlarından kesilemez Finansal okuryazarlığınızı ücretsiz eğitimlerle geliştirin! 11 kente kuvvetli yağış uyarısı Aydın Doğan Vakfı'ndan açıklama: Kağıt üzerinde kalmıştı Hangi banka ne kadar faizsiz kredi veriyor? İşte liste... Merkezi yönetim brüt borç stoku 8,3 trilyon lira oldu