Kılıçdaroğlu: Gayriciddi tezkereler kabul edilemez

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Meclis'te tezkere görüşmeleri devam ederken bir sosyal medyadan attığı bir mesajla tezkereye 'hayır' diyeceklerini açıkladı.

Haber Merkezi |

Kılıçdaroğlu, bugün Meclis Grubu'nda yaptığı konuşmada tezkerenin süresinin 2 yıla çıkarılmasını ve yabancı askerlere Türkiye'de görev verilmesini içeren maddeleri eleştirmişti.

Kılıçdaroğlu, sosyal medyadan paylaştığı mesajında şunları söyledi: "Selvi Hanım ve ben, askerliğini er olarak yapmış oğlumuzun gururlu anne ve babasıyız. Kendi çocuğuna bedelli askerlik yaptırıp, milletin evlatlarını ateşe atan Şahsın hazırladığı gayriciddi tezkereler kabul edilemez. Tezkereye “Hayır!” diyeceğiz." 

İkinci el otomobil satışında yeni dönem başlıyor Finansal okuryazarlığınızı ücretsiz eğitimlerle geliştirin! İş GYO, Marmara Park AVM’nin arsasını satıyor İPA Başkanı Gökce: Türkiye, organize suçta Avrupa'da birinci Rifat Hisarcıklıoğlu'dan ücret artışı için gelir vergisi çağrısı Ev alacaklar dikkat! Konut kredisinde faizler düştü: Başvuru şartları neler?