Karar Resmi Gazete'de: Atama usulleri değişti

Üst kademe kamu yöneticileri ile kamu kurum ve kuruluşlarında atama usulleri değişti. Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nde değişiklik yapılması hakkındaki Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi Resmi Gazete’de yayımlandı.

Haber Merkezi |

Üst kademe kamu yöneticileri ile kamu kurum ve kuruluşlarında atama usûllerine dair Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin değiştirilmesi kararı Cumhurbaşkanı imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlandı.

Bune göre; Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'ne ekli 1 ve 2 sayılı cetvellerde yer alan kadro, pozisyon ve görevlere Cumhurbaşkanı kararıyla atama yapılması, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin eki 2 sayılı Cetvelde yer alan Hukuk Müşavirleri, Bakanlık bağlı, ilgili ilişkili kuruluşları satırı, Hukuk müşavirleri Kamu iktisadi teşebbüsleri hariç şeklinde değiştirilmesi ve Spor Müşavirleri satırının yürürlükten kaldırılmasına kararı verildi.

Almanya'da, Türk anne ve oğlunun öldüğü yangın kundaklama olabilir! Finansal okuryazarlığınızı ücretsiz eğitimlerle geliştirin! Kredi çekecekler dikkat: 100 bin TL'lik kredinin toplam maliyeti ne kadar? Kiler Holding, Generali Türkiye Sigorta'yı satın aldı İsrail'den Lübnan'a siber saldırı: Binlerce yaralı var ‘Süper Zenginler Kulübü’nde Çin, ABD’nin hakimiyetini tehlikeye attı