Kadir İnanır'a doktorundan yasak: Öfkelenmek yok

Prof. Dr. Uğur Türe, sanatçı Kadir İnanır'a "Öfkelenmek yasak" dedi. İnanır'a; eğer öfkelenirse tansiyonunun yükseleceği, bunun da beyninde yeniden pıhtı atmasına neden olacağı yönünde uyarı yapıldı.

Haber Merkezi |

Yaklaşık bir aydır fizik tedavisi devam eden Kadir İnanır'ın geçtiğimiz günlerde bir hareketi yapmakta zorlanınca öfkelendiği ve tansiyonun yükseldiği belirtildi. Tansiyonunun yükselmesiyle hastaneye götürülen İnanır'ın tansiyonu normale döndürüldü.

Kadir İnanır, genel kontrollerinin yapılması için birkaç gün daha hastanede kalacak. Ardından fizik tedavisine devam edilecek.

Habertürk'te yer alan habere göre Prof. Dr. Uğur Türe, Kadir İnanır'a  talimat vererek tansiyonunun yükselmesine neden olacak her şeyden kaçınması gerektiğini belirtti, "Öfkelenmek yasak" dedi.

İPA Başkanı Gökce: Türkiye, organize suçta Avrupa'da birinci Finansal okuryazarlığınızı ücretsiz eğitimlerle geliştirin! Rifat Hisarcıklıoğlu'dan ücret artışı için gelir vergisi çağrısı Ev alacaklar dikkat! Konut kredisinde faizler düştü: Başvuru şartları neler? Meteoroloji'den 14 il için sarı kodlu uyarı: Kuvvetli yağış geliyor TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası başlıyor! İşte başvuru tarihleri