Kabine toplanıyor, yeni tedbirler gündemde

Kabine toplantısı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılacak. COVID-19 vaka sayılarındaki artış nedeniyle toplantıda yeni tedbirlerin görüşülmesi beklenirken, hukuk ve ekonomi alanlarında reformların da masaya yatırılması bekleniyor.

Haber Merkezi |

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılacak kabine toplantısı bugün saat 15.00'te başlayacak. Toplantıda koronavirüs önlemleri ile hukuk ve ekonomi alanındaki reformların ele alınması bekleniyor.

Yeni tedbirler gündemde

Geçtiğimiz cuma günü açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüs konusunda Sağlık Bakanlığı'nın alacağı karara uygun hareket edeceklerini ifade etmişti.

Kabine toplantısında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın koronavirüse ilişkin son bilgileri paylaşması beklenirken, Bilim Kurulu'nun tavsiyeleri doğrultusunda yeni tedbirlerin ele alınması bekleniyor.

Bu kapsamda sokağa çıkma kısıtlamasının kapsamının genişletilmesi, seyahat kısıtlaması gibi konuların gündeme geleceği düşünülüyor.

Ekonomi ve hukuk reformları konuşulacak

Ayrıca bu toplantıda hukuk ve ekonomi alanlarında yapılması planlanan reformların da masaya yatırılması ve bu konularda yürütülen çalışmalar hakkında Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan ile Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün bilgilendirme yapması bekleniyor.

Kabine toplantısının ardından ise Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulunacak.

EYT'liler risk altında! Uzmanı tarih vererek uyardı: Hak kaybına neden olabilir Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın Aile ve coğrafya etkisi: Zengin doğmak mı, aklını kullanarak zengin olmak mı? Apple Watch'unuzun pil ömrünü iki kat artıracak. Şarj sorununu tarihe karıştıracak 10 etkili ayar Kredi kartından nakit çekemeyen çözümü böyle buldu: 1 yılda katlandı Petrol fiyatları tırmanıyor! İran rafinerileri hedef tahtasında