İstanbul'da siklon alarmı! Cuma ve cumartesi günleri dikkat

Karadeniz üzerinde meydana gelen siklonik hareket, İstanbul'da önemli bir yağış tehlikesi yaratıyor. Özellikle cuma ve cumartesi günleri şehirde yoğun yağışların etkili olması bekleniyor.

Haber Merkezi |

Hava Forum'un yaptığı açıklamaya göre, Karadeniz üzerinde oluşan bir siklonik hareket, İstanbul'a doğru yaklaşıyor. Uzmanlar, bu sistemin İstanbul'a toplamda 250 kilograma yakın yağış bırakabileceğini belirtiyor.

Şiddetli yağış riski bulunuyor

Siklonun şu an için Karadeniz üzerinde hareket ettiği, ancak bazı parçalarının İstanbul'a girerek yağışa neden olabileceği bildirildi.

Özellikle cuma ve cumartesi günleri İstanbul'da şiddetli yağış riski bulunuyor. Hava Forum, siklonik hareketi yakından takip ettiklerini ve güncel bilgilerle vatandaşları bilgilendireceklerini ifade etti.

İstanbul’dan daire fiyatına Roma'dan ev alınıyor Mert Başaran’dan finansal özgürlük yolunda altın ipuçları 2024'te mi 2025 yılında mı emekli olunmalı? Özgür Erdursun yanıtladı Yurt dışından telefon almanın masrafı ağırlaşıyor! Borsa ve dolarda yıl sonu beklentisi ne? Piyasada yükseliş hızlanır mı? İBB’den 100 bin öğrenciye 15 bin TL burs! İşte İBB burs şartları ve detayları...