İstanbul’da sağanak yağış! Yollar göle döndü, tramvay seferleri durdu

İstanbul’da sabah saatlerinde başlayan sağanak yağış Avrupa yakasında aralıklarla etkili olmaya devam ederken, yollar göle döndü, Kabataş’ta tramvay yolu su ile dolunca seferler durdu.

Haber Merkezi |

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamanın ardından, İstanbul’da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi. Avrupa yakasında etkili olan sağanak yağış, olumsuzlukları da beraberinde getirdi.

Sağanak yağış nedenle bazı vatandaşlara ise zor anlar yaşadı. Öte yandan, etkili olan sağanak yağış nedeniyle E5 Karayolu'nda oluşan su birikintileri nedeniyle de sürücüler güçlükle ilerledi.

Karaköy’de ise yoğun yağıştan dolayı bazı işyerlerini su bastı.

Tramvay seferleri durdu

Yoğun yağıştan dolayı Karaköy’de bazı işyerlerini su basarken, caddelerde oluşan su birikintileri nedeniyle de sürücüler güçlükle ilerledi.

Kabataş tramvay yolu sağanak yağışla beraber su kanalına dönünce seferler durduruldu.

Panda diplomasisi enflasyona takıldı! Bir servet yediler Mert Başaran’dan finansal özgürlük yolunda altın ipuçları Kalp krizi geçiren Metin Arolat’ın fenalaşıp düştüğü anlar ortaya çıktı! AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin hastaneye kaldırıldı Türk Telekom, EMEA’da “Yatırımcı İlişkilerinde En İyi Şirket” seçildi Konut kredisi ne zaman çekilmeli? Kredi faizleri düşecek mi? Uzmanı açıkladı...