İstanbul'da İETT otobüsü bir tıra arkadan çarptı: Yaralılar var

Son dakika haberi... Sultangazi Habibler yolunda içinde yolcuların bulunduğu İETT otobüsünün, bir tıra arkadan çarpması 8 yolcu yaralandı. Araçta sıkışan yaralı şoförü kurtarmak için çalışma başlatıldı.

Haber Merkezi |

İstanbul Sultangazi Mescid-i Selam Otobüs Durağı yakınında seyreden Mustafa S. hakimiyetindeki 34 KT 8487 plakalı İETT otobüsü, yolda duran inşaat malzemesi yüklü tıra çarptı.

Olay nedeniyle trafik oluştu

İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Kazada yaralanan otobüs şoförü ile 8 yolcu, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı. Olay nedeniyle yolda trafik yoğunluğu yaşanırken, polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı.

Kaza anı kamerada

Feci kaza ise kameraya yansıdı. Görüntülerde İETT otobüsünün virajı döndükten sonra yol kenarında park halinde bulunan tıra arkadan çarptığı görülüyor. Bu sırada tırın üzerindeki un çuvallarını düzelten şoför, çarpmanın etkisiyle sarsıldı. Neye uğradığını şaşıran şoför daha sonra tırın üzerinden indi.

Aydın Doğan Vakfı'ndan açıklama: Kağıt üzerinde kalmıştı Finansal okuryazarlığınızı ücretsiz eğitimlerle geliştirin! Hangi banka ne kadar faizsiz kredi veriyor? İşte liste... Merkezi yönetim brüt borç stoku 8,3 trilyon lira oldu İmamoğlu'dan Beyoğlu tepkisi Asgari ücret, memur ve emekli maaş zam tahminini açıkladı