İstanbul Etiler Anadolu Lisesi’nde silah sesleri! Öğretmen müdüre silah çekti

Etiler’de bulunan Levent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde, yaşanan gerginlik şok etkisi yarattı. İddialara göre, bir öğretmen tartıştığı okul müdürüne silah çekti.

Haber Merkezi |

Etiler'deki Levent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde bir öğretmen, tartıştığı okul müdürüne silah çekti. İlk denemede silah ateş almayınca dışarı çıkan öğretmen, silahını doldur boşalt yaparken silah ateş aldı. Olay büyük korku yaratırken, güvenlik güçleri duruma hızlıca müdahale etti.

Olayda yaralanan olmadı

Korku dolu olayda öğrenciler tahliye edilirken, olayda ölen ya da yaralananın olmadığı öğrenildi. Konuyla ilgili İstanbul Emniyet Genel Müdürlüğü'nden de açıklama geldi.

Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"16.10.2024 tarihi saat 14:30 sıralarında Beşiktaş ilçesinde bulunan bir lisede meydana gelen silahla ateş etme olayı ile ilgili olarak; İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlilerince derhal olay yerine intikal edilmiştir.

Gözaltına alındı

Yapılan kontrolde; S.A.(34) isimli şahıs tarafından okulda silahla ateş edildiği anlaşılmış, şahıs yakalanarak gözaltına alınmış, şahsın üzerinden ve çantasından 1 adet ruhsatsız tabanca, 10 adet fişek ve 3 adet bıçak ele geçirilmiştir.

Mobinge maruz kaldığı için olayı planlamış

Araştırmalarda; şahsın aynı okulda kadrolu öğretmen olduğu ve bir süredir mobinge maruz kaldığı için olayı planlayarak gerçekleştirdiği anlaşılmıştır. Konu ile ilgili yürütülen tahkikat işlemleri titizlikle sürdürülmektedir. Kamuoyunun bilgisine sunulur.."

Türkiye'nin en zengin şehirleri belli oldu! Liste açıklandı: İşte zirvenin sahibi... Fiyat/kazanç oranı ile hisse senedi seçimi stratejileri! Satmayıp kiraya da vermeyince devlet boş eve el koydu! Yasa ilk kez uygulandı Malatya 5.9'luk depremle sarsıldı: Prof. Dr. Görür'den ilk açıklama geldi... Kaçak telefonda IMEI kırdırma devri bitti! Klonlanan hatlar tek tek kapanıyor Ünlü televizyon kanalı 155 kişiyi işten çıkardı, 27 yıllık programı kaldırdı