İsrail’den Erdoğan’ın Hamas açıklamasına yanıt

İsrail Dışişleri Bakanı Sözcüsü Lior Haiat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Hamas’ın terör örgütü olmadığına” yönelik sözlerine yanıt verdi.

Haber Merkezi |

İsrail Dışişleri Bakanı Sözcüsü Haiat, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı açıklamada “İsrail, Türkiye Cumhurbaşkanı’nın terör örgütü Hamas hakkındaki sert sözlerini içten bir şekilde reddetmektedir” dedi. Haiat, “Türkiye Cumhurbaşkanı’nın terör örgütünü savunma girişimi ve kışkırtıcı sözleri dahi tüm dünyanın gördüğü vahşeti değiştirmeyecektir” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti'nin bugünkü grup toplantısında, “İsrail sen bir örgüt olabilirsin, batının sana borcu çok ama Türkiye'nin sana bir borcu yok. İsrail çocukları öldürüyor. Biz bu çocukların paramparça edilmesine asla müsaade edemeyiz. Hamas bir terör örgütü değil, topraklarını ve vatandaşlarını koruma mücadelesi veren bir kurtuluş ve mücahitler grubudur.” ifadelerini kullanmıştı.

Aile ve coğrafya etkisi: Zengin doğmak mı, aklını kullanarak zengin olmak mı? Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın Apple Watch'unuzun pil ömrünü iki kat artıracak. Şarj sorununu tarihe karıştıracak 10 etkili ayar Kredi kartından nakit çekemeyen çözümü böyle buldu: 1 yılda katlandı Petrol fiyatları tırmanıyor! İran rafinerileri hedef tahtasında YouTube hesaplarına erişim sorunu yayılıyor! Kanallar silindi