İmamoğlu: Projeler hazır, yatırımcılar hazır, finansmanı hazır, ama bir imza eksik

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, İBB’nin finansı hazır olan iki projesinin onaylanmadığını duyurdu.

Haber Merkezi |

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin finansı hazır olan iki projesinin Cumhurbaşkanlığı tarafından onaylanmadığını duyurdu.

İmamoğlu’nun paylaşımı şöyle:

“Cumhurbaşkanlığımız, finansını bulduğumuz 300 metrobüs alımını uygun görmemiş ve 2022 yatırım planına almamış. Sorun yok, o alımları yaparız. Ama milyonlarca İstanbullunun yaşadığı 3. Bölge’ye yapacağımız metronun finansı bile hazırken neden onay vermediniz onu anlamadık!

Milyonlarca vatandaşın kullanacağı İncirli-Sefaköy-Beylikdüzü metrosunun yapımını kimse engelleyemeyecek. Projeler hazır, yatırımcılar hazır, finansmanı hazır. Ama bir imza eksik. Neden?"

Özgür Erdursun, asgari ücret, memur ve emekli maaş zam tahminini açıkladı Finansal okuryazarlığınızı ücretsiz eğitimlerle geliştirin! Stoltenberg: 10 yıllık görev süremde 5 büyük ders aldım Deniz Demir'den GSS borçları için soru önergesi Ceyhan Belediye Başkanı'na hapis ve siyasi yasak kararı Kiralık ve satılık ev sayısı arttı, reel fiyatlar düştü!