Hülya Avşar yapım şirketiyle davalık oldu: 500 bin TL ödenmesi isteniyor

Hülya Avşar'ın geçtiğimiz yıl jüri koltuğuna oturduğu 'Yıldız De Bana' programı için yapım şirketi Avşar'ın para iadesi yapmadını söyleyerek konuyu yargıya taşıdı.

Haber Merkezi |

Şarkıcı Hülya Avşar'ın geçtiğimiz yıl jüri koltuğuna oturduğu 'Yıldız De Bana' programı için yapım şirketiyle davalık oldu. Dört bölümün ardından yayından kaldırılan program için Pastel Film, Hülya Avşar'a bölüm başı 250 bin lira olmak üzere 6 bölüm için 1 milyon 500 bira ödendiğini belirtti. Yapım şirketi sözleşmede belirtilen 500 bin liranın Avşar tarafından geri iadesinin karşılık bulmaması üzerine dava açtı.

Ünlü şarkıcı Hülya Avşar'ın geçtiğimiz yıl jüri koltuğuna oturduğu 'Yıldız De Bana' programı için yapım şirketiyle davalık oldu.

Jüri koltuğunda Hülya Avşar, Zafer Algöz, Büşra Pekin'in oturduğu oyunculuk yarışması 'Yıldız De Bana' dört bölümden sonra geçtiğimiz yıl yayından kaldırılmıştı.

Ünlü isimleri bir araya getiren yarışmada oyunculuk sektörüne yeni yüzler kazandırılması planlanıyordu.

Şirket dava açtı

Pastel Film ve Reklam Şirketi ünlü şarkıcı Hülya Avşar'a program için bölüm başı 250 bin liradan anlaştıklarını söyledi. Pastel Film Hülya Avşar'a 6 bölüm için 1 milyon 500 lirayı ödediklerini ancak dördüncü bölümle programın kaldırılmasıyla birlikte kalan 500 bin lirayı geri alamadıklarını ileri sürdü. Şirket Fikri Sınai Hukuk Mahkemesine, haklarının geri iadesi için Hülya Avşar'a dava açtı. Dava önümüzdeki günlerde görülecek.

Pastel Film, mahkemeye sunduğu dilekçede, Hülya Avşar'la bölüm başı 250 bin lira olmak üzere 6 bölüm için anlaştıklarını, 6 bölüme tekabül eden 1 milyon 500 bin liranın avans olarak ödendiği, programın 4 bölüm çekilip yayınlandığı belirtildi.

Sözleşmede açıkça belirtilerek fazla ödenen ücrete hak kazanılmadığı ücretin geri iadesinin talep edilmesine rağmen paranın verilmediği ifade edildi.

Hülya Avşar'ın programın başından itibaren tutumunun iyi niyetten uzak olup ısrarla geri iade etmesi gereken ücretten kaçındığı kaydedildi.

İPA Başkanı Gökce: Türkiye, organize suçta Avrupa'da birinci Finansal okuryazarlığınızı ücretsiz eğitimlerle geliştirin! Rifat Hisarcıklıoğlu'dan ücret artışı için gelir vergisi çağrısı Ev alacaklar dikkat! Konut kredisinde faizler düştü: Başvuru şartları neler? Meteoroloji'den 14 il için sarı kodlu uyarı: Kuvvetli yağış geliyor TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası başlıyor! İşte başvuru tarihleri