Gaziantep'te sokakta uzun namlulu silahlarla görüntülenen 7 kişi yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Gaziantep'te sokak ortasında uzun namlulu silahlarla görüntülenen 7 kişinin yakalandığını açıkladı.

Haber Merkezi |

Yerlikaya "gereği yapıldı-31" başlığıyla yaptığı açıklamada, sosyal medyada yer alan ve Gaziantep'te sokak ortasında uzun namlulu silahlarla poz veren, halk arasında korku ve endişeye yol açan kişilere ilişkin Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince inceleme yapıldığını belirtti.

Şüphelilerin yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar sonucu Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş, Terörle Mücadele (TEM), Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM), İstihbarat ve devriye ekipleri koordinesinde adres sorgulama ve saha çalışmaları başlatıldığı bilgisini veren Yerlikaya, şunları kaydetti:
"Sosyal medyada yer alan şahısların da içinde bulunduğu 7 şüpheli (B.A, S.D, Y.S, A.D, A.Ç, E.A. ve H.H.K.) yakalanmıştır. Halkımızın huzurunu kaçıranlarla, tehdit ve korkuya yol açanlarla mücadelemizi aralıksız sürdüreceğiz. Aziz milletimizin huzuruna kasteden tüm suç odaklarının nefeslerini keseceğiz. Milletimize sözümüz olsun."

İstanbullular dikkat! Hava bir anda soğuyacak, tarih belli oldu Mert Başaran’dan finansal özgürlük yolunda altın ipuçları Bankaların promosyon yarışı kızıştı: Emeklilere uyarı geldi: 'Acele etmeyin' Birleşik Krallık bu Türk yatırımını konuşuyor: 1 milyar sterlinlik yatırım İstanbul’dan daire fiyatına Roma'dan ev alınıyor 2024'te mi 2025 yılında mı emekli olunmalı? Özgür Erdursun yanıtladı