FETÖ'de maddi yardım tartışması: Toplanan paralar nerede?

Terör örgütü FETÖ içinde yaşananlar, istihbarat birimlerinin yakın takibinde yer alıyor. Örgüte maddi yardım yapanların son dönemde azaldığı, paraların nereye gittiği konusunda şüphelerin arttığı belirtiliyor.

Haber Merkezi |

FETÖ'nün yardım adı altında para topladığı “Time To Help” derneğinin hesapları Resmi Gazete’de yayımlanan kararla dondurulmuştu. NTV'de yer alan habere göre, bu durum örgüte yardım yapanlarda tedirginlik oluşturdu.

Teröristbaşı Gülen'in öz yeğeni Ebuseleme Gülen'in toplanan paraların akibetinin bilinmediğine ilişkin açıklamaları da soru işaretleri yarattı.

FETÖ'ye ilişkin itiraflarda bulunan yeğen Gülen, son videosunda örgüt için “hizmet” adı altında toplanan paraların, kendisi gibi gerçekleri anlatmak isteyenlere susmaları için rüşvet olarak dağıtıldığını söyledi.

Ebuseleme Gülen, amcası Fethullah Gülen’in kendi tarafında yer almayan insanlara karşı kin beslediğini de anlattı.

Teröristbaşının, haksız yere Ergenekon davasında hapis yatanlar için “Onlara müstahak” dediğini de belirtti.

Önce paylaştı, sonra sildi! Gülse Birsel'in Vural Çelik paylaşımı tepki topladı: İşte o yazı Fiyat/kazanç oranı ile hisse senedi seçimi stratejileri! 'Narin' cinayeti soruşturması tamamlanıyor: Bakan Tunç duyurdu İstanbullular dikkat! Bu yollar trafiğe kapatıldı: İşte alternatif güzergahlar... İlk sırayı kimse tahmin edemedi! İstanbul'da kiranın en pahalı olduğu mahalleler belli oldu Giydiği tişörtteki yazı yüzünden uçaktan indirildi