FETÖ soruşturmasında 5 şüpheli hakkında gözaltı kararı

Ankara'da FETÖ soruşturması kapsamında ByLock kullanıcısı olduğu gerekçesiyle 5 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Haber Merkezi |

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) kriptolu haberleşme uygulaması ByLock kullanıcısı olduğu tespit edilen 5 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Başsavcılıktan yapılan yazılı açıklamada, Terör Suçları Soruşturma Bürosunca, örgütün gizli haberleşme uygulaması ByLock'u kullandıkları tespit edilen 5 şüpheli hakkında eş zamanlı gözaltı kararı verildiği belirtildi.

Açıklamada, şüphelilerin yakalanmasına ve Cumhuriyet Başsavcılığına sevklerine yönelik işlemlere, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince devam edildiği kaydedildi.

Arda Güler ve Kenan Yıldız finale kaldı Fiyat/kazanç oranı ile hisse senedi seçimi stratejileri! Bodrum dünyanın en iyileri arasında! Ünlü seyahat dergisi paylaştı Fırsatçılar kayıt dışı telefonda yasağı delmenin yeni yolunu buldu Her aileye bir finansal danışman mı atanacak? Yetkili isimden yeşil ışık... Türkiye'nin en zengin şehirleri belli oldu! Liste açıklandı: İşte zirvenin sahibi...