Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı seferleri durdu

Metro İstanbul, T5 Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı'nda yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle seferlerin yapılmadığını açıkladı. Yapılan açıklamada, seferlerin ücretsiz İETT otobüsleri ile devam edeceği bildirildi.

Haber Merkezi |

Metro İstanbul, T5 Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı'nda yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle seferlerin yapılmadığını duyuruldu.

Metro İstanbul duyurdu

Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, bölgedeki elektrik kesintisi nedeniyle seferlerin Eminönü ile Eyüpsultan Devlet Hastanesi ve Alibeyköy Merkez-Alibeyköy Cep Otogarı istasyonları arasında yapıldığı duyuruldu.

Açıklamada, "Eyüpsultan Devlet Hastanesi ve Alibeyköy Merkez istasyonları arasında ücretsiz İETT otobüsleri ile hizmet verilmektedir." ifadesi kullanıldı.

Asgari ücret, emekli, memur zammı ne kadar olacak? İşte olası rakamlar Mert Başaran’dan finansal özgürlük yolunda altın ipuçları Audi'nin Brüksel fabrikasına alıcı bulunamıyor Otomobil ve hafif ticari araç pazarında satışlar düştü Sıfır otomobil fiyatlarına zam geldi: İşte marka marka güncel fiyatlar... Şirket aracı ile yapılan aşırı hız işten çıkarma sebebi sayılıyor!