Elon Musk Microsoft'la dalga geçti

Microsoft’un Crowdstrike güncellemesi nedeniyle oluşan arıza dünya çapında sorun yaratırken Elon Musk da Microsoft ile dalga geçti.

Haber Merkezi |

ABD merkezli teknoloji devi Microsoft’un sisteminde yaşanan arıza dünya çapında pek çok sektörü etkiledi. Özellikle havalimanları, bankalar ve hastanelerde büyük bir kriz yaşanıyor.

Dünya genelinde yaşanan arızayla ilgili X platformunun sahibi Elon Musk, dalga geçti. Musk, X Platformu’ndan yaptığı paylaşımda bir emoji paylaşarak, "Diğer her şey çalışmıyor ama bu uygulama hala çalışıyor" ifadelerini kullandı.

Microsoft'ta yaşanan kriz ile dalga geçmeyi sürdüren Musk, 2021 tarihli "Macrohard >> Microsoft" ifadesini içeren gönderisini yeniden paylaşıp "..." işaretini koydu.

Ankaralılar dikkat! Bu yollar trafiğe kapatılacak Finansal okuryazarlığınızı ücretsiz eğitimlerle geliştirin! Yargıtay kararı: Emeklilerin kredi ödemeleri maaşlarından kesilemez 11 kente kuvvetli yağış uyarısı Aydın Doğan Vakfı'ndan açıklama: Kağıt üzerinde kalmıştı Hangi banka ne kadar faizsiz kredi veriyor? İşte liste...