Draghi: Fransa, İtalya ve Türkiye yeniden bir araya gelecek

NATO Zirvesi kapsamında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya gelen İtalya Başbakanı Draghi, bir süredir ara verilen Fransa, İtalya ve Türkiye iş birliği görüşmelerinin yeniden yapılacağını söyledi.

Haber Merkezi | İHA |

Avrupa Birliği (AB), NATO Zirvesi ve G7 Liderler Zirvesi'ne katılmak üzere Brüksel'de bulunan İtalya Başbakanı Mario Draghi, İtalyan basınına yaptığı değerlendirmede, "Erdoğan ile yaptığımız görüşme iyi geçti. Yıllar içinde oluşturulan Türkiye, Fransa ve İtalya grubu arasındaki iş birliği daha sonra kesintiye uğradı. Bunu tekrar işler hale getirmeye karar verdik, yakın zamanda üç ülke bir araya geleceğiz." ifadelerini kullandı.

Ukrayna üzerinde "uçuşa yasak bölge" talebine NATO ve AB'nin dahil edilmesinin "mümkün olmadığını" belirten Draghi, Rusya'ya uygulanan mali yaptırımlarını ülkenin ekonomisini zayıflattığını söyledi.

Draghi, Rusya'nın doğal gaz ticaretinde olası Rus rublesi hamlesini ise, "Bunu mevcut sözleşmelerin ihlali olarak görüyoruz." sözleri ile değerlendirdi.

Yargıtay kararı: Emeklilerin kredi ödemeleri maaşlarından kesilemez Finansal okuryazarlığınızı ücretsiz eğitimlerle geliştirin! 11 kente kuvvetli yağış uyarısı Aydın Doğan Vakfı'ndan açıklama: Kağıt üzerinde kalmıştı Hangi banka ne kadar faizsiz kredi veriyor? İşte liste... Merkezi yönetim brüt borç stoku 8,3 trilyon lira oldu