Dışişleri: Ülkemiz dost ve kardeş Bosna-Hersek’e her türlü insani yardımda bulunmaya hazırdır

Dışişleri Bakanlığı, Bosna-Hersek’te meydana gelen sel ve toprak kaymasının neden olduğu can kayıplarından duyduğu üzüntüyü belirterek, "Ülkemiz dost ve kardeş Bosna-Hersek’e her türlü insani yardımda bulunmaya hazırdır” açıklamasında bulundu.

İHA |

Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, "Bosna-Hersek’in Jablanica şehrinde 4 Ekim’de meydana gelen yoğun yağışların ve toprak kaymasının neden olduğu can kayıplarından derin üzüntü duyuyoruz. Ülkemiz dost ve kardeş Bosna-Hersek’e her türlü insani yardımda bulunmaya hazırdır. Yerel makamlarla iş birliği halinde ihtiyaçların tespit edilerek, yardımların ulaştırılmasına yönelik çalışmalarımız sürmektedir. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, Bosna-Hersek halkına başsağlığı diliyoruz” denildi.

Petrol fiyatları tırmanıyor! İran rafinerileri hedef tahtasında Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın YouTube hesaplarına erişim sorunu yayılıyor! Kanallar silindi Eylül ayında WhatsApp’a gelen yeni özellikler! Dükkân kiraları esnafı da batırıyor! Artışlar ürünlere zam olarak yansıyor Kiracının enflasyonu ikiye katlandı: Zam farkı 30 puan...