Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Sisi ile görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Mısır'da Cumhurbaşkanı Abdulfettah El-Sisi ile görüştü.

Haber Merkezi |

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, diplomatik görüşmeler için gittiği Mısır'da Cumhurbaşkanı Abdulfettah El-Sisi ile görüştü. Görüşmede özellikle ikili ilişkilerle beraber Gazze'deki durumun da gündemde olduğu öğrenildi.

Ortak basın toplantısı bekleniyor

Dışişleri Bakanı Fidan,Mısır Dışişleri Bakanı Badr Abdelatty'nin daveti üzerine gittiği Mısır'da bugün Mısır Cumhurbaşkanı Sisi tarafından kabul edildi. Fidan, ayrıca Mısırlı mevkidaşı ile de bir araya gelecek. Fidan ve Abdelatty'nin ortak basın toplantısı yapması bekleniyor.

İPA Başkanı Gökce: Türkiye, organize suçta Avrupa'da birinci Finansal okuryazarlığınızı ücretsiz eğitimlerle geliştirin! Rifat Hisarcıklıoğlu'dan ücret artışı için gelir vergisi çağrısı Ev alacaklar dikkat! Konut kredisinde faizler düştü: Başvuru şartları neler? Meteoroloji'den 14 il için sarı kodlu uyarı: Kuvvetli yağış geliyor TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası başlıyor! İşte başvuru tarihleri