COVID-19'da 19 bin 95 vaka, 179 ölüm

Sağlık Bakanlığı, COVID-19 vaka tablosunu açıkladı. Türkiye'de son 24 saat içinde 19 bin 95 kişinin testi pozitif çıktı, 179 kişi hayatını kaybetti.

Haber Merkezi |

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca salgında aşının önemine vurgu yaparak, "Turkovac milletimize hayırlı olsun dedi. Hatırlatma dozunun bir an önce yapılması gerektiğini hatırlatan Koca şunları ifade etti:

"Salgının seyrini aşı değiştirdi. Artık kendi aşımız kendi gücümüz var. Tukovac milletimize hayırlı uğurlu olsun. Bize düşen bir an evvel hatırlatma dozunu olmak ve tedbirlere uymak. Birlikte salgını gündem olmaktan çıkaracağız."

Bakan Koca daha sonra yaptığı paylaşımda ise İstanbul ve Düzce'nin "mavi kategori"ye geçtiğini bildirdi. Koca, "Dün Nevşehir, bugün İstanbul ve Düzce mavi kategorisine geçti. Aşılanma oranımız arttıkça salgının seyri bugün olduğundan daha çok değişecek." ifadesini kullandı.

Tüketicinin korunmasına ilişkin kanun teklifi yasalaştı Fiyat/kazanç oranı ile hisse senedi seçimi stratejileri! Fed’in Bej Kitap raporu yayımlandı: İmalat düşüşte, istihdam artıyor Devlet Bahçeli'nin, Öcalan çıkışı ne anlama geliyor? Ekmekte zam bilmecesi... Fırınlar fiyat artırdı: 'Zamlara karşı gelemiyoruz' Çelik üretimi dünyada düştü, Türkiye’de yükseldi